вівторок, 29 липня 2008 18:00

Інтерпол підозрює директора "Арселор Міттал Кривий Ріг" в убивстві коханки

Міжнародне бюро Інтерполу оголосило в розшук одного з директорів гірничо-металургійного комбінату "Арселор Міттал Кривий Ріг" (Кривий Ріг, Дніпропетровська область) за підозрою в убивстві коханки. Про це повідомив начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Кривому Розі Олександр Білоусов.

"Один з директорів "Арселор Міттал Кривий Ріг" втік за кордон і був оголошений у міжнародний розшук у зв"язку з убивством жінки, яка, як вважають, була його коханкою", - сказав він.

З його слів, жителі села Недайвода Дніпропетровської області на початку липня повідомили в міліцію про виявлення тіла жінки.

"Неподалік від цього села розташований заміський будинок головного підозрюваного. Зв"язок між підозрюваним і потерпілою було встановлено в ході розслідування, і міліції навіть удалося допитати передбачуваного вбивцю", - сказав він.

За даними міліції, потерпіла й один з директорів підприємства близько 6 років перебували в любовному зв"язку.

"Після допиту підозрюваний потрапив у лікарню, нібито з ішемічною хворобою, а через якийсь час втік. Ми обґрунтовано підозрюємо, що злочинець залишив межі країни", - сказав він.

Як повідомлялося, Фонд державного майна вважає за необхідне розірвати договір купівлі-продажу гірничо-металургійного комбінату "Криворіжсталь" (зараз - "Арселор Міттал Кривий Ріг") з компанією Mittal Steel Germany GmbН через невиконання умов договору, повідомляють Українські Новини

Зараз ви читаєте новину «Інтерпол підозрює директора "Арселор Міттал Кривий Ріг" в убивстві коханки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі