пʼятниця, 16 жовтня 2009 09:12

Інспектор ДАІ побив міліціонера, підозрюючи у нього розлад психіки

Інспектор ДАІ побив міліціонера, підозрюючи у нього розлад психіки

Співробітник ДАІ у Тернополі побив представника одного зі столичних підрозділів МВС, який здійснював перевірку роботи органів Державтоінспекції.

Обидва учасники інциденту були при виконанні своїх службових обов"язків, повідомив губернатор Тернопільщини Юрій Чижмарь.

"Перевіряючий, побачивши на узбіччі порожній відчинений автомобіль зі службовими міліцейськими номерами, здійснив огляд авто. У цей момент підійшов працівник обласного управління ДАІ, який і використовував даний автомобіль.

Незважаючи на те, що перевіряючий пред"явив своє службове посвідчення, державтоінспектор грубо, із застосуванням сили, витяг його з машини та завдав тілесних ушкоджень", - повідомили в прес-службі глави ОДА.

Після цього інспектор доставив киянина у наручниках на обстеження в один з медичних закладів, інкримінуючи йому алкогольне сп"яніння чи розлади психіки.

За розпорядженням міністра внутрішніх справ проводиться службова перевірка

"Діагноз" не підтвердився. Потерпілий подав заяву у прокуратуру. Є свідки", – зазначив Чижмарь.

Натомість начальник міліції Тернопільщини Віталій Максимов запевнив, що працівники ДАІ не завдавали тілесних ушкоджень перевіряючому з МВС.

Він підтвердив, що інцидент справді мав місце, "але ніхто його не бив, як це подає губернатор".

За словами Максимова, чоловік у штатському підійшов до патрульної машини, яка перебувала на чергуванні, сів у салон і закрився зсередини.

"Він не представився. Коли інспектори почали до нього звертатися, він не давав жодних пояснень. Після цього було викликано оперативно-слідчу групу, затриманого доправили в обласний наркодиспасер, але він відмовився проходити огляд на вміст алкоголю", - виклав свою версію подій Максимов.

Коли з"ясувалося, що затриманий є працівником служби безпеки МВС, його, за словами начальника обласного управління міліції, відпустили.

Зараз за розпорядженням міністра внутрішніх справ щодо інциденту проводять службову перевірку представники міліції.

За матеріалами Zaxid.net, УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Інспектор ДАІ побив міліціонера, підозрюючи у нього розлад психіки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі