середа, 04 серпня 2021 10:24

Іноземців знову почнуть штрафувати за порушення правил перебування в Україні

 

Іноземців, які порушують правила перебування в Україні, знову штрафуватимуть. Про це повідомили в міністерстві внутрішніх справ.

Штраф у розмірі від 1700 грн до 5100 грн.

"7 серпня набирає чинності постанова Кабінету міністрів від 21 липня 2021 року № 757 "Про внесення змін до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 18 березня 2020 р. № 259". Зміни скасовують норму постанови кабміну, згідно з якою всі іноземці, які порушили термін перебування на території України в період або внаслідок установлення карантину, звільнялися від адміністративної відповідальності", - повідомили у МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зеленський готує інформаційну бомбу" – політолог про справу Чауса

З 7 серпня 2021-го від адміністративної відповідальності звільнятимуться лише ті іноземці, які не мали можливості виїхати за межі України або не змогли звернутися до відповідних органів або підрозділів Державної міграційної служби України із заявою про продовження строку перебування в Україні з обставин, спричинених карантином.

Кабінет міністрів опублікував постанову, згідно з якою після посилення карантину навчальні заклади працюватимуть тільки за умови вакцинації 80% персоналу.

Зараз ви читаєте новину «Іноземців знову почнуть штрафувати за порушення правил перебування в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі