середа, 29 серпня 2007 08:12

Інформацію про маніяка на Русанівці київська міліція не підтверджує

Київська міліція категорично спростовує поширювану деякими ЗМІ інформацію про те, що нібито на масиві Русанівка в Дніпровському районі столиці орудує маніяк.

Про це говориться в повідомленні центру по зв"язках з громадськістю головного управління МВС України в Києві.

У повідомленні наголошується, що 15 серпня цього року в міліцію звернулася жінка, яка працює в цьому районі двірником. Вона повідомила, що коли прибирала вулицю, невідомий звернувся до неї з претензією на створюваний шум і намагався напасти. Жінка почала кричати і невідомий втік.

21 серпня в Дніпровське райуправління надійшла ще одна заява також від жінки за фактом неадекватної поведінки по відношенню до неї молодого чоловіка. Хлопець підійшов до жінки на вулиці і побажав познайомитися.

Відмова викликала агресивну поведінку, хлопець почав лаятися, після чого жінка ударила його сумкою. У сумці знаходилася скляна банка, яка розбилася від удару і поранила жінку. Після цього "любитель вуличних знайомств утік", повідомляє столичний главк міліції.

За описами заявниць, схожі вік і зріст молодиків. Разом з тим в міліції заявляють, що "подібний факт не дає ніякої підстави вважати, що в двох конфліктах дійовою особою був один і той же хлопець".

Крім того, міліція заявляє, що немає підстав констатувати злісний намір молодих чоловіків. "Тому і в першому, і в другому випадках Дніпровське райуправління прийняло рішення про відмову в порушенні кримінальної справи", - йдеться у повідомленні, повідомляє Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Інформацію про маніяка на Русанівці київська міліція не підтверджує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі