понеділок, 08 вересня 2008 12:00

Індієць за допомогою пластики зробив себе тигром (ФОТО)

 
Останнім часом все частіше і частіше зустрічаються люди, які упевнені, що народилися не в своєму тілі. Багато чоловіків і жінки готові витратити немислимі гроші, щоб поміняти стать, але тільки божевільні готові стати тваринами.
Щоб перетворитися на тигра, американець Денніс Авнер добровільно підрізав свої зуби, розрізав губу і переніс складну пластичну операцію, пише TheDailyMail.

Після бесіди з вождем свого племені 50-річний Арвен, по жилах якого тече кров американських індійців, витратив немислиму суму грошей заради того, щоб хоч віддалено стати схожим на велику кішку. Вождь порадив одноплемінникові "слідувати шляху тигра", і, ймовірно, чоловік зрозумів ці слова в буквальному розумінні.

Таким чином, обличчя Авнера піддалося серйозному хірургічному втручанню: йому зробили біфуркацію (розділення) верхньої губи, вставили силіконові імплантанти в щоки і в лоб, підпиляли зуби, звузили очі. Крім того, індієць зробив собі татуювання у вигляді тигрових смужок і пірсинг, що імітує вуса. Крім того, індієць носить зелені контактні лінзи з котячою зіницею.

Житель американського містечка Тонопах (штат Невада) вважає за краще, коли до нього звертаються по його індіанському імені "Кіт, що крадеться". "Я гурон ( індіанське плем"я в Північній Америці), і, слідуючи стародавній індіанській традиції, я перетворився на свого тотемного звіра, в тигра", - пише людина-кіт на своєму веб-сайті stalkingcat.com

Природно, що людина-кіт веде котяче життя: він з насолодою лазить по деревах і щодня харчується сирим м"ясом, як би робив справжній тигр. "М"ясо повинне бути сирим, або щонайменше тієї температури, ніби жертва була убита тільки що", - заявив він в інтерв"ю таблоїду.

Проте людина-кіт не може жити тигровим життям 24 години на добу - у нього є і людські потреби. Він ходить на роботу в офіс, (дресс-код компанії, в якій він працює, дозволяє йому з"являтися в образі тигра), і як гість відвідує різні телешоу.

Цікаво, а як у людини-кота йдуть справи з особистим життям і з потомством? чи знайде він свою жінку-кішку? "Це складно, але проте можливо, - вважає американець. - Зараз я зустрічаюся з двома жінками. Для мене бути тигром важливіше, ніж бути людиною. Багатьом жінкам важко з цим змиритися, але вони мене розуміють".

Зараз ви читаєте новину «Індієць за допомогою пластики зробив себе тигром (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі