середа, 31 жовтня 2007 12:56

Індійський мільярдер став багатшим за Білла Гейтса помилково

Індус Мукеш Амбані, що став, за повідомленнями індійських і британських ЗМІ, наприкінці жовтня найбагатшою людиною Землі, виявився зовсім не таким багатим, пише The Times. Представники основного активу Амбані, компанії Reliance Industries, заявили, що помилково врахована при оцінці "дочка" вартістю близько 13 мільярдів доларів не належить безпосередньо бізнесменові.

Таким чином, Мукеш Амбані після недавнього проходження основним біржовим індійським індексом рекордної позначки в 20 тисяч пунктів, став власником не 63,2 мільярда доларів, а приблизно 50 мільярдів.

Не знаючи про помилку, представники школи бізнесу в Пенджабі влаштували на честь Мукеша Амбані вечірку, на якій спекли пиріг і роздавали солодощі.

Багатство Амбані менше, ніж у двох мільярдерів, що борються за перше місце, - засновника Microsoft Білла Гейтса і телекомунікаційного магната Карлоса Сліма. Їм обом належить приблизно по 52 мільярди доларів.

Сам Мукеш Амбані відомий у Індії в основному двома речами - тим, що став першим рупієвим трілліонером, а також тим, що мав намір побудувати 173-метровий хмарочос для своєї сім"ї з шести осіб, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Індійський мільярдер став багатшим за Білла Гейтса помилково». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі