Ексклюзиви
неділя, 21 жовтня 2007 13:51

Індійський чиновник помер від нападу мавп

Заступник мера індійської столиці Сурджіт Баджва помер у неділю 21 жовтня у лікарні від травм, отриманих напередодні в результаті нападу на нього мавп.
Безглуздий інцидент стався на тлі активізації делійською владою кампанії по боротьбі з приматами, які заполонили деякі міські райони, викликаючи численні скарги делійців.

Тільки за період з 1 жовтня, коли приступила до роботи спеціально найнята для цього бригада звіроловів, вдалося зловити і відправити до розплідника на околиці Нью-Делі близько 350 "нелегалів". За даними різних джерел, всього їх налічується в місті від 6 до 10 тисяч.

Подія із заступником мера трапилася у суботу 20 жовтня, коли він, сидячи на відкритій веранді свого будинку, читав газети. За свідченням очевидців, 52-річний чоловік серйозно злякався, коли його несподівано атакувала мавпяча зграя.

Кинувшись рятуватися від нападаючих вниз по сходах, він оступився і при падінні на цементну підлогу отримав важкі травми. Не дивлячись на зусилля лікарів, врятувати постраждалого не вдалося, пише Newsru.
Зараз ви читаєте новину «Індійський чиновник помер від нападу мавп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути