середа, 14 березня 2007 14:57

Індійські полісмени пахнутимуть квітами

Поліцейські індійського штату Гуджарат (Gujarat), який розташований на заході країни, одягнуть нову форму, яка покращить їх імідж. Як передає Reuters, тепер одяг служителів правопорядку буде просочений ароматами квітів і цитрусів.

Нову форму розробили в індійському Національному інституті дизайну на замовлення уряду штату. За словами фахівця інституту Сомеша Сингха (Somesh Singh), багато поліцейських мають непривабливий вигляд, оскільки під час виконання своїх обов"язків часто брудняться і потіють.

- Безумовно, поліцейський - це не та людина, з якою ми хотіли б мати справу, але якщо він добре пахнутиме, нам буде приємніше спілкуватися з ним, - пояснив дизайнер.

Нову форму виготовили з бавовни з світло відбиваючими волокнами. Найближчими місяцями її одягнуть 300 тисяч поліцейських. У такому одязі представників правопорядку краще видно вночі. Тканина зберігає свої властивості і після прання, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Індійські полісмени пахнутимуть квітами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі