пʼятниця, 11 січня 2008 20:28

Інавгурація Саакашвілі пройде 20-21 січня

Церемонія інавгурації вибраного на другий президентський термін Михайла Саакашвілі відбудеться 20 або 21 січня, заявила в п"ятницю журналістам в.о. президента Грузії Ніно Бурджанадзе після зустрічі з парламентською більшістю і самим Саакашвілі.

"Згідно чинного законодавства через три тижні після президентських виборів проводиться інавгурація вибраного президента. В даному випадку ми ще повністю не визначилися - проводити інавгурацію 20 або 21 січня", - сказала Бурджанадзе.

За її словами, "за попередніми даними в Тбілісі на інавгурацію президента прибуде дуже багато гостей, що дуже важливо для нас".

В той же час ЦВК Грузії офіційно оголосить підсумки президентського виборыв лише 13 січня.

Раніше в п"ятницю ЦВК Грузії після підрахунку всіх бюлетенів оголосила попередні підсумки президентських виборів, що відбулися 5 січня.

За цими даними, перемогу у виборах здобув Михайло Саакашвілі, який набрав 53,3% голосів. На другому місці Леван Гачечіладзе - 25,6%, на третьому місці Бадрі Патаркацишвілі - 7,1%, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Інавгурація Саакашвілі пройде 20-21 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі