середа, 17 грудня 2008 11:44

Інавгурація Барака Обами викличе перевантаження стільникової мережі

Інавгурація Барака Обами викличе перевантаження стільникової мережі

Американські стільникові оператори оголосили, що під час інавгурації обраного президента США Барака Обами у вашингтонському парку National Mall, на території якого пройде захід, можуть спостерігатися складнощі з мобільним зв"язком. Про це повідомляє CNN.

Як стверджують оператори, 20 січня мережі стільникового зв"язку в районі парку будуть переобтяжені через бажання сотень тисяч відвідувачів інавгурації подзвонити друзям або переслати їм фотографії історичного моменту.

Щоб забезпечити зв"язок, оператори мають намір на додаток до стаціонарних веж використати в парку пересувні установки COW і COLT. Зазвичай ці установки тимчасово замінюють вежі, що впали під час ураганів.

Оператори рекомендують відвідувачам інавгурації віддати перевагу текстовим повідомленням над дзвінками. СМС менше навантажують мережу, аніж розмови. В умовах перевантаження мережі легше відправити повідомлення, аніж додзвонитися до абонента.

Член Демократичної партії Барак Обама переміг на президентських виборах на початку листопада. 15 грудня його офіційно визнала обраним президентом колегія виборців. Обама стане першим чорношкірим главою держави в історії США. 240 тисяч квитків на його інавгурацію будуть незадовго до заходу безкоштовно поширені між громадянами країни. Попит на квитки помітно перевищує пропозицію, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Інавгурація Барака Обами викличе перевантаження стільникової мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі