пʼятниця, 13 квітня 2007 16:18

Імпотенцію вилікують укусами отруйних павуків

Отрута деяких видів павуків, що викликає тривалу ерекцію, може використовуватися при лікуванні імпотенції, повідомляють джерела в лікарні "Рамбам" ізраїльського міста Хайфа.

"Емпіричні спостереження показали, що отрута трьох видів павуків – чорна вдова, atrax і phoneutria nigriventer з Латинської Америки – зазвичай викликає тривалу ерекцію", – розповів завідувач відділенням неврології Йорам Вараді.

Три лікарі відділення полгода назад почали вивчати можливість використання отрути при лікуванні імпотенції, повідомив завідувач.

Зараз "ми знаходимося на стадії обдумування. Необхідно проводити дослідження принаймні два-три роки, щоб дізнатися, чи можна застосовувати таке лікування", уточнив Вараді.

Отрута діє на нервову систему, на відміну від препарату для боротьби з імпотенцією віагра, що викликає розширення артерій. Для цієї субстанції, яка може бути смертельною, існують протиотрути, тому її в малих дозах можна використовувати в терапевтичних цілях, затверджує фахівець, сообщаєті Інопресса.

Зараз ви читаєте новину «Імпотенцію вилікують укусами отруйних павуків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі