понеділок, 17 грудня 2007 12:54

Імплантати Вікторії Бекхем вискочили з корсета (ФОТО)

Груди Спош вискочили з блискучого корсета від Каваллі, і з правого боку утворилася складка шкіри. Всьому провиною, як стверджують блогери, нові імплантати співачки, до яких вона не встигла звикнути, і дуже вузький корсет - все це заради нового шоу.

Повернувшись до гастрольного життя, Вікторія Бекхем, судячи з усього, відчуває себе відмінно. За її словами, це кращий час в їхньому з Девідом Бекхемом спільному житті: "Ми поводимося як справжні рок-зірки, влаштовуємо пізні вечірки, веселимося. У мене цього не було вже три роки з моменту народження нашого сина Брукліна. А ще ми можемо дозволити собі валятися весь день на дивані і дивитися фільми".

Порадувала співачка минулого тижня і ще одним своїм глибокодумним висновком. Журналістам, що засумнівалися в істинності розмірів чоловічої гідності Девіда Бекхема на рекламних плакатах нижньої білизни Giorgio Armani, Пош Спайс відповіла:

"Я горджуся тим, що до цих пір веду з Девідом активне сексуальне життя. Його пропорції дуже великі, - розповіла Вікторія про чоловічу гідність свого чоловіка. - Він дійсно величезний. Це правда. Ви це можете самі побачити на рекламному плакаті. Він схожий на вихлопну трубу трактора", повідомляє Federalpost.ru.

Зараз ви читаєте новину «Імплантати Вікторії Бекхем вискочили з корсета (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі