Ексклюзиви
середа, 14 травня 2008 16:00

Іммігранти з Філіппін забули дитину в аеропорту Ванкувера

У сім"ї іммігрантів з Філіппін при перельоті з Ванкувера до Вінніпега виявили, що їх дволітня дитина залишилася в аеропорту.

Дитину втратили, тому що члени сім"ї розділилися в поспіху на посадку, пояснив ситуацію журналістам батько хлопчика Джун Паррено. За словами Паррено, що обігнав своїх дружину і тещу, він думав, що його син знаходиться з ними. Мати і бабуся дитини, що відстали від Паррено, вважали, що за хлопчиком наглядає батько. У літаку зникнення дитини також не відмітили, оскільки члени сім"ї сиділи в різних кінцях салону.

Дитина була ще дуже мала, щоб проходити контроль при посадці на літак, так що бортпровідники також не виявили нестачу одного з пасажирів.

Про "пропажу" батькам повідомили співробітники авіакомпанії AirCanada, що виявили хлопчика, що бродив біля воріт для виходу на посадку. Поки глава сімейства, Джун Паррено, проробляв зворотний шлях з Вінніпега завдовжки в 2300 кілометрів, за дитиною наглядав співробітник канадської авіакомпанії, що володіє однією з філіппінських мов, - тагальською, на якій розмовляв хлопчик, що не знає англійської. Для юного філіппінця також роздобули декілька іграшок.

Батько хлопчика, прилетівши до Ванкувера, залишився вельми задоволений увагою, якою оточили його сина співробітники AirCanada, повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «Іммігранти з Філіппін забули дитину в аеропорту Ванкувера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути