Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2021 03:00

Іменинники 21 квітня: кого сьогодні вітаємо

Іменинники 21 квітня: кого сьогодні вітаємо
21 квітня відзначають іменини Луки, Юлії, Іларіона та Родіона. Фото: unsplash.com

21 квітня День Янгола святкують Лука, Юлія, Іларіон та Родіон. Не забудьте привітати знайомих іменинників.

Якщо ви обираєте ім'я для немовляти, Gazeta.ua розповість про значення імен.

Лука. Чоловіче ім'я, з грецького lux - "світло, світлий". Ділові люди з твердими принципами. Переконаність їх нерідко межує з упертістю. Мають розвинену інтуїцію, добре передчувають ситуацію, але ніколи не поспішають з висновками. Проаналізувавши обставини холодним розумом, діють так, як їм велить серце. Здатні помічати найменшу нещирість.

Юлія. Жіноча форма чоловічого імені Юлій. За однією з версій, означає "з роду Юліїв". За іншою - "пухнаста, кучерява". Юлія дуже товариська, талановита, наділена інтуїцією. Водночас, дуже вразлива, її легко образити. Заважає Юлії впертість, якою вона відрізняється з дитинства. Юля не буде слідувати чужим порадам навіть якщо визнає їх розумність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 квітня багатий на іменинників: хто святкує День Янгола

Іларіон. Чоловіче ім'я, походить від грецького ilaros "веселий, радісний". Іларіон володіє завидними якостями: почуттям гумору, чесністю, комунікабельністю. Люди люблять його за вміння вислухати, дати пораду, підтримати.

Родіон. Чоловіче ім'я має візантійське корені. Походить від Іродіон, що одначає "герой, героїчний". Родіон вирізняється врівноваженістю, самостійністю і відмінною витримкою. Впевнений у собі, має розвинене почуття власної гідності. Чуйний і щедрий, при цьому здається трохи суворим через відсутність сентиментальності. Легкий на підйом, надійний і витривалий.

21 квітня християни східного обряду шанують святих апостолів Іродіона, Агава, Асінкріта, Руфа, Флегонта і Єрма, які належали до числа святих 70-ти апостолів. Згадують також преподобного Руфа, затворника Києво-Печерського в Дальніх печерах.

Зараз ви читаєте новину «Іменинники 21 квітня: кого сьогодні вітаємо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути