Ексклюзиви
неділя, 17 червня 2007 18:04

Ілюзіоністи встановили світові рекорди перебування під водою

Литовські артисти цирку, ілюзіоністи - брат і сестра Арвідас і Діана Гайчюнаси - в минулу суботу в новому Друскінінкайському аквапарку побили світові рекорди перебування під водою, не дихаючи.

Гайчюнас під водою, не дихаючи, протримався 15 хвилин і 58 секунд і тим самим побив світовий рекорд, поставлений в 1959 році в Канаді Робертом Фостером, який під водою пробув 13 хвилин і 42 секунди.

Сестра Гайчюнаса Діана під водою пробула 11 хвилин і 7 секунд. Світовий рекорд серед жінок досі належав росіянці Наталії Молчановій, яка в 2005 році під водою пробула 7 хвилин і 30 секунд.

Обох ілюзіоністів після перебування під водою медики відвезли для обстеження і надання медичної допомоги.

Кілька років тому Арвідас і Діана Гайчюнаси в Паланзі успішно брали участь в експерименті під назвою Заморозилися в льоду - в льодовому полоні вони витримали 63 години 31 хвилину і 15 секунд, тим самим на 1 годину і 51 хвилину перевищивши світовий рекорд перебування в льоду, що належав американському ілюзіоністові Девіду Блейну, який в аналогічній клітці з льоду в 2000 році в Нью-Йорку витримав 61 годину 40 хвилин і 15 секунд, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ілюзіоністи встановили світові рекорди перебування під водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути