субота, 02 серпня 2008 13:29

Ільхама Алієва висунуто кандидатом в президенти Азербайджану

Ільхам Алієв офіційно висунутий кандидатом на пост глави держави на президентських виборах в Азербайджані, що пройдуть 15 жовтня. Таке рішення було ухвалене сьогодні одноголосно на IV з"їзді правлячої партії "Ені Азербайджан" (ПЕА, "Новий Азербайджан"), головою якої є діючий глава держави.

За наявними даними, Алієв виступив на з"їзді ПЕА, в якому брало участь більше 600 делегатів, з 30-ти хвилинною промовою. Він розповів про шлях, пройдений його партією, підкреслив, що за останні роки Азербайджан досяг великих успіхів у всіх сферах життя і став лідируючою державою регіону.

"Якщо мені буде надано довіру, то я докладу всих зусиль для подальшого розвитку і зміцнення Азербайджану, захисту його національних інтересів", - заявив Алієв.

Очікується, що в найближчий день документи Ільхама Алієва будуть представлені для реєстрація в ЦВК. У відповідність із законодавством Центрвиборчком повинен розглянути ці документи і винести ухвалу про реєстрацію претендента протягом 10 днів, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Ільхама Алієва висунуто кандидатом в президенти Азербайджану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі