середа, 30 липня 2008 18:30

Іграшковий "Пугач" став талісманом міліції (ФОТО)

 

На фабриці іграшок в м. Ніжині Чернігівської області за спеціальним замовленням виготовили іміджеву м"яку іграшку "Пугач", яка стане талісманом міліції Донецької області.

Як повідомила начальник відділу соціально-гуманітарної роботи управління кадрового забезпечення ГУМВС України в Донецькій області Людмила Мезенцева, міліція області провела конкурс малюнків серед дітей співробітників відділів внутрішніх справ з метою створення іміджевої іграшки, яка має втілювати образ правоохоронців Донеччини.

Переможцем конкурсу була визнана 9-річна Анастасія Кібець, дочка оперуповноваженого Костянтинівського міськвідділу міліції. Потім за її малюнком на фабриці іграшок м. Ніжина розробили макет і іграшку запустили у виробництво. Іграшка є "мудрим, добрим, чесним Пугачем", на голові якого - міліційний кашкет, на шиї - формена краватка, а на плечах - погони із зірками.

Першу іграшку начальник ГУМВС України в Донецькій області генерал-майор міліції Микола Куп"янський вручив авторові - А.Кібець.

Тепер "Пугач" як сувенір вручатиметься почесним гостям, зазначили в УВС, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Іграшковий "Пугач" став талісманом міліції (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі