Ексклюзиви
четвер, 26 квітня 2007 12:41

Х"ю Грант облаяв та побив фотографа (ФОТО)
6

У вівторок близько 10 години ранку Х"ю Грант здійснював пробіжку поряд зі своїм будинком в Лондоні, коли до нього підійшов фотограф і запитав, чи можна його сфотографувати. За словами папараці, у відповідь на це актор накинувся на нього, три рази ударив ногою і один раз коліном.

43-річний Іан Уїттекер розповідає: "Схоже, він здійснював уранішню пробіжку. Я попросив його посміхнутися, але у нього, напевно, був поганий настрій, і він пустився за мною по вулиці. Він дав мені пару стусанів і, здається, ударив коліном".

Також фотограф додав, що потім Грант схопив банку з квасолею і кинув в нього. Крім того, за словами Уїттекера, актор образив його дітей: "Він запитав, чи є у мене діти. Я відповів, що двоє. Тоді він прогарчав: "Сподіваюся, вони здохнуть від йоб..ого раку".

Після інциденту Уїттекер пішов в поліцейську ділянку і написав на актора заяву. У поліції підтвердили, що заява була подана, і додали, що збираються допитати Гранта із цього приводу, повідомляє Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Х"ю Грант облаяв та побив фотографа (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути