вівторок, 05 червня 2007 13:15

Хуліганові видалили частину печінки через травми, нанесені міліціонерами

 У Севастополі порушено кримінальну справу за фактом нанесення працівниками міліції тяжких тілесних ушкоджень місцевому жителю. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста.

Сергія побили 17 листопада минулого року у кімнаті для адміністративно-затриманих чергової частини Ленінського райвідділу УМВД України у місті Севастополі. Напередодні Сергія затримав наряд міліції і доставив у райвідділ за заявою його матері про хуліганські дії сина.

Працівники міліції, особи яких поки що не з"ясовані,  завдали хлопцю численних ударів ногами у область грудини і живота. Вже увечері того ж дня потерпілий звернувся зі скаргою на погіршення стану здоров"я. Бригада "швидкої допомоги" терміново госпіталізувала його у першу міську лікарню, де потерпілому невідкладно зробили травматичне видалення жовчного міхура і частини печінки.

У діях співробітників міліції вбачаються ознаки злочинів, передбачених статтями 365 ч.3 і 121 ч.1 Кримінального кодексу України, передає UA-Клуб.

Зараз ви читаєте новину «Хуліганові видалили частину печінки через травми, нанесені міліціонерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі