четвер, 06 листопада 2008 10:17

Хто замінить Райс і Гейтса. Нова команда Обами

Хто замінить Райс і Гейтса. Нова команда Обами

Барак Обама збирає "кабінет зірок", до якого можливо увійдуть два спадкоємці династії Кенеді.

Як повідомляють інформаційні джерела демократів, сенатор Джон Кеннеді, який балотувався у 2004 році, збирається змінити Кондолізу Райс на посаді державного секретаря, а її попередник Колін Пауел може стати міністром оборони США замість Роберта Гейтса, або міністром освіти.

Кароліні Кеннеді, батько якої був вбитий у 1963 році, можуть запропонувати посаду американського посла в Організації Об"єднаних Націй.

Її двоюрідний брат Роберт Ф Кеннеді молодший, син сенатора Роберта Кеннеді, вбитого у 1968 році, має очолити Управління з охорони навколишнього середовища.

Конгресмен Рахм Емануель, колишній помічник президента Біла Клінтона, прийняв посаду начальника секретаріату.

Директор ЦРУ Майкл Найден певно залишиться у спецслужбі.

Вілліам Далей, міністр торгівлі при правлінні Клінтона та менеджер виборчої кампанії Ал Гора у 2000 році, було також включено в президентську команду.

Найперше ж від Обами очікують призначення міністра фінансів. На цю посаду претендують 53-річний ЛаріСаммерс, який займав ту ж посаду за часів правлінні Біла Клінтона, та Тімоті Гейтнер, президент нью-йоркського федерального резерву, повідомляє Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Хто замінить Райс і Гейтса. Нова команда Обами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі