понеділок, 24 вересня 2007 08:08

Хто представлятиме Україну на дитячому "Євробаченні-2007" (ФОТО)

Україну на конкурсі дитячої пісні "Євробачення -2007", що відбудеться на початку грудня в Роттердамі (Нідерланди), представить 11-річна Ілона Галицька з Миколаєва.

Представника від України було обрано під час підсумкового концерту національного відбору міжнародного конкурсу дитячої пісні "Євробачення – 2007", який відбувся в суботу ввечері в Міжнародному дитячому центрі "Артек" (Велика Ялта, Крим).

Глядачі Першого Національного каналу шляхом інтерактивного голосування під час трансляції фіналу національного відбору обрали з 12 конкурсантів представника України на дитяче "Євробачення".

Галицька виконала пісню "Урок гламуру". Дівчинка на початку виступу була одягнена у костюмі вчительки, а потім зняла його і залишилася в яскравому, гламурному вбранні.

Юна співачка набрала майже 8,5 тисяч голосів.

Водночас, як повідомляє газета "Сегодня", мама ще однієї учасниці відбіркового туру Аліни Гросу не згодна з результатами голосування і має намір оскаржувати це рішення в суді. "Це несправедливо! За Аліну не могло проголосувати всього 3 тисячі людей. Її люблять, вона збирає стадіони", - заявила мама Гросу.

Україна як член Європейського мовного союзу вдруге бере участь у Міжнародному конкурсі дитячої пісні "Євробачення".

Минулого року в Бухаресті учасник від України Назар Слюсарчук з піснею "Хлопчика рок-н-рол" посів 8 місце, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Хто представлятиме Україну на дитячому "Євробаченні-2007" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі