пʼятниця, 08 лютого 2008 10:22

Хто і з чим поїде на "Євробачення-2008"

Багато країн вже визначили виконавців, які поїдуть до Белграда на музичний конкурс "Євробачення".

За даними преси, від Росії у Сербію збирається поїхати Діма Білан. У нього навіть є своя пісня, яку він записав в Америці і з якою він твердо має намір зайняти перше місце, стверджують журналісти. Крім того, з чуток, підкорити Белград цього року збирається також Сергій Лазарєв. Проте ні він, ні його представники цю інформацію не підтверджують.

Співачка Варвара, яка вже двічі була однією з претенденток на участь у "Євробаченні", заявила, що утретє брати участь у відбірковому турі вона не збирається. Не дивлячись на домовленості прихильників і преси, Варвара тверда у своєму рішенні: за її словами, конкурс серед претендентів - це змагання компаній, що представляють співаків, а не самих артистів.

Проте Варвара пообіцяла у будь-якому разі підтримувати Росію, а також побажала всім учасникам європейського конкурсу великого успіху.

За повідомленням "Комсомольської правди", Україна вже визначилася з вибором виконавця. B Белград поїде Ані Лорак, пісню для якої написав Філіп Кіркоров.

За інформацією офіційного сайту "Євробачення", Руслана, що стала переможницею конкурсу в 2004 році, і Вєрка Сердючка, що фінішувала в Хельсінкі другою, візьмуть участь у музичному шоу в Германії, у ході якого ця країна обиратиме свого представника. Національний відбір в Германії проходитиме 6 березня.

Білорусь  в Белграді представлятиме Руслан Алехно, 26-річний переможець шоу "Народний артист-2". Руслан виконає пісню Hasta La Vista.

Вибрали учасника "Євробачення" і естонці. Ним стала група Kreisiraadio з піснею Leto svet. Цей ансамбль користується великою популярністю в Естонії.

Від Литви до Сербії поїде виконавець Jerominas Milius з рок-баладою Nomads In The Night. Він спробує вивести свою країну у фінал "Євробачення" 22 травня.

У 2008 році у "Євробаченні" вперше братиме участь представник Азербайджану. Про це стало відомо другого лютого. Найближчим часом стане відомо, якою піснею азербайджанський співак Ельнур Гусейнов завойовуватиме серця європейців.

З іменами учасників "Євробачення" також визначилися Чехія, Данія, Мальта, Чорногорія і Словенія. Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Хто і з чим поїде на "Євробачення-2008"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі