пʼятниця, 04 квітня 2008 15:12

"ХОРТИЦЯ" одержала золоту національну премію Росії за якість

Слідом за українськими споживачами горілку ТМ "Хортиця" оцінили й експерти російського алкогольного ринку: за підсумками 2007 року "Хортиця" нагороджена Золотою національною премією за якість.

Премія за якість алкогольної продукції заснована в 2002 році Російською Національною алкогольною асоціацією. Головною місією її засновники називають популяризацію якісних напоїв, що поставляються на російський ринок як вітчизняними, так і закордонними виробниками. В 2005 році статус премії був підвищений до "золотого". Золота національна премія - найпрестижніший галузевий конкурс Росії. Цього року Форум позиціонувався як Салон Елітних Напоїв. Активна участь у ньому західних виробників якісної алкогольної продукції дозволила всім присутнім ознайомитися з новими тенденціями на світовому ринку напоїв. За результатами 2007 року на премію номінувалася рекордна кількість торговельних марок - більше 80.Десять кращих брендів стали номинантами Золотої Національної Премії за успішну роботу на алкогольному ринку. Горілка "Хортиця" стала лауреатом Премії за якість алкогольної продукції. Крім того "Хортиця", що є еталонним брендом у своїй категорії, була відзначена символом Премії - Золотою Статуеткою.

"Хортиця - одне з підприємств, що відкрите до співробітництва й завжди бере участь у закритих дегустаціях і конкурсах. Сьогоднішня перемога - це чергове голосне визнання горілки "Хортиця" на ринку Росії" - коментуєГенеральний директор ГУП "Московська якість" Сергій Слудняков.

За якість горілки "Хортиця" проголосували не тільки члени конкурсної комісії Золотої національної премії, але й російські споживачі. За даними агентства AC Nielsen зростання продажів ТМ "Хортиця" у Росії за 2007 року склав 200%.

Справжньою сенсацією для українських споживачів стала поява нового продукту ТМ "Хортиця", створеного спеціально для експорту за преміум рецептурою з використанням платинової фільтрації. Оцінити м"якість, смак і незмінну абсолютна якість "Хортиці- Премиум" можна вже у квітні.

Зараз ви читаєте новину «"ХОРТИЦЯ" одержала золоту національну премію Росії за якість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі