середа, 23 травня 2007 14:30

Хлопці випили пива з новою знайомою, а потім розтрощили їй голову

На початку травня в чергову частину Іллічівського РВ м. Маріуполя надійшло повідомлення про те, що у лісосмузі поряд із залізничним полотном знайшли труп жінки з ознаками насильницької смерті. Про це повідомляє прес-служба Маріупольського МУГУМВС України в Донецькій області

Після встановлення особи вбитої жінки оперативники визначили коло підозрюваних у скоєні цього злочину. Міліціонери з"ясували, що 38-річна потерпіла була уродженкою Ростовської області, а в Іллічівському районі проживав її колишній співмешканець. На нього спочатку і впала підозра, тим більше, коли з"ясувалося, що напередодні вночі жінка приходила до нього додому. Проте після ретельної перевірки цю версію довелося відкинути. Чоловік мав стовідсоткове алібі.

Вже через два дні в ході опрацювання оперативної інформації їм вдалося затримати двох хлопців, які й скоїли це вбивство. На допитах затримані пояснили, що того дня вони міцно випили. Проходячи через лісосмугу, зовсім випадково зустріли свою майбутню жертву - жінка з сумним виглядом сиділа на самоті. Хлопці запропонували їй попити пива, на що нова знайома охоче погодилася. Незабаром друзям захотілося жіночої ласки. Жінка пішла і на це (як стверджують затримані, добровільно). А ось яка причина того, що вони у результаті розбили нещасній каменем голову, хлопці переконливо пояснити не можуть. Причому характеризуються затримані цілком позитивно, обидва - працівники одного з крупних маріупольських підприємств, і ніяких проблем із Законом раніше у них не було.

Тепер щодо затриманих порушено кримінальну справу за ст.115 ч. 1 КК України - "Навмисне вбивство". Якщо суд визнає зловмисників винними, їм загрожує покарання до п"ятнадцяти років позбавлення волі, передає zakyiv.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Хлопці випили пива з новою знайомою, а потім розтрощили їй голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі