середа, 17 жовтня 2007 11:58

Хлопчикові, що пролетів у крилі Boeing, ампутували пальці

Чотири пальці на правій руці все ж ампутували лікарі 15-річному Андрію Щербакову, що став відомим завдяки своєму польоту у крилі пасажирського літака Boeing-737. Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у результаті обмороження підліткові загрожує ампутація кистей.

Зараз Андрій чекає виписки з пермської лікарні. Розуміє, що раніше, ніж за три тижні додому йому не потрапити, пише "Комсомольская правда". "Головне зараз - від школи не відстати", - сказав Андрій.

Відзначимо, Свердловський міжрайонний відділ на транспорті (Перм) завершив перевірку за фактом перельоту неповнолітнього хлопчика на борту повітряного судна з Пермі до Москви. За результатами перевірки кримінальну справу порушувати не будуть. У порушенні кримінальної справи відмовлено на підставі ч.1. п.2 ст.24 УПК РФ за відсутністю складу злочину у діях служби безпеки, зокрема у зв"язку з тим, що хлопчик не отримав серйозних каліцтв.

15-річний Щербаков ледь не загинув, пролетівши 1300 кілометрів. Було встановлено, що неповнолітній 18 вересня пішов з дому через конфлікт з батьками. Діставшись до аеропорту Пермі, він незаконно пробрався на льотне поле і проник на повітряне судно.

За даними прокуратури, підліток отримав обмороження першого і другого ступеня кистей рук і ніг і був госпіталізований у  реанімаційне відділення однієї з лікарень Москви, потім його переведено у медсанчастину Пермі.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчикові, що пролетів у крилі Boeing, ампутували пальці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі