пʼятниця, 03 жовтня 2008 12:37

Хлопчик згодував крокодилові інших мешканців зоопарку

Семирічний австралійський хлопчик проник в зоопарк AliceSpringsReptileCenter під час обідньої перерви і нагодував крокодила дрібнішими мешканцями звіринця. Про це повідомляє агентство Reuters.

У число згодованих крокодилові тварин потрапили безліч різних ящірок, черепаха і майже двометровий варан. Ще декілька ящірок хлопчик убив самостійно. У відповідь на всі питання про те, що спровокувало його вчинок, хлопчик мовчить. При цьому камери відеоспостереження зафіксували, що в ході погрому дитина посміхалася.

Керівництво зоопарку стверджує, що деякі із знищених тварин були дуже рідкісними, і втрату буде важко відшкодувати. А 20-річний варан, за інформацією AssociatedPress, був одним з головних "експонатів" звіринця. Загальний збиток склав 5,5 тисяч доларів.

Адміністрація вимагатиме компенсації в суді. Всю відповідальність за вчинок хлопчика покладуть на його батьків. Сам же він не може бути засуджений до жодної форми покарання, оскільки ще не досяг 10-річного віку.

Окрім цього, керівництву належить з"ясувати, чому сигналізація не спрацювала, коли дитина перестрибнула через захисну огорожу. Поки передбачається, що це пов"язано з невеликим зростом і вагою порушника.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик згодував крокодилові інших мешканців зоопарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі