вівторок, 12 лютого 2008 11:44

Хізер Міллс заявила на суді: шлюб із Маккартні зруйнував її життя

Хізер Міллс виступила на судових слуханнях у справі про розлучення з Полом Маккартні. Колишня модель заявила, що шлюб з екс-"бітлом" зруйнував її життя, зробивши її об"єктом загальної ненависті. За словами Міллс, до зустрічі з Маккартні вона була популярна і могла самостійно себеутримувати, пише The Daily Mail.

Проте, коли вони почали зустрічатися, Міллс, за її ж власними словами, всю себе присвятила стосункам із Полом Маккартні та їхній спільній дитині. Але в результаті розриву з музикантом, на додачу до загального презирства, Хізер залишилася без роботи і без засобів для існування. На суді колишня дружина сера Пола заявила, що папараці перетворили її життя на пекло, загрожуючи не тільки її безпеці, але й безпеці 4-річної Беатрис.

За даними видання, Пол Маккартні та Хізер Міллс підпишуть угоду на виплату рекордних 110 млн доларів відступних. Напередодні пара впродовж шести годин обговорювала умови договору, який імовірно підпишуть на цьому тижні. Після таких тривалих дискусій Міллс, що сама представляє свої інтереси в суді, вийшла з будівлі, широко посміхаючись. Натомість її колишній чоловік, що вийшов у супроводі команди адвокатів, виглядав украй засмученим.

За даними джерел, після підписання угоди з колишнім чоловіком Хізер Міллс буде назавжди заборонено обговорювати причини, що стояли за розірванням шлюбу, який тривав 4 роки. Маккартні, у свою чергу, доведеться оплатити охорону колишньої дружини, яка заявила, що невідомі загрожували вбити її.

Під час перерви один із водіїв Хізер Міллс приніс проектор, на якому пізніше продемонстрували фільм "Полюючи на Хізер". У стрічці показано спроби папараці сфотографувати колишню модель, потім Хізер розповідає про свої страхи; в кінці фільму показана аварія за участю Міллс і папараці. Правда, потім з"ясувалося, що колишня модель до ДТП ніякого відношення не має.

Багатство колишнього учасника "ліверпульської четвірки" оцінюється в 1 млрд 650 млн доларів, проте сам музикант неодноразово запевняв, що насправді воно істотно менше. За даними британських ЗМІ, екс-"бітлу", можливо, доведеться виплатити колишній дружині аж до 120 млн доларів.

Спочатку Маккартні пропонував виплатити дружині 40 млн, проте Міллс ця сума показалася недостатньою, а тому судовий процес про розлучення знаменитої пари сильно затягнувся. Сподіваючись покласти край скандалу, що набуває все більш непристойного відтінку, і позбутися тривалого судового розгляду, Маккартні поступово піднімав суму відступних, проте Міллс була невблаганна.

Минулого тижня, втім, Міллс запропонувала чоловікові домовитися миром і, заради того, щоб уникнути судових слухань, погодилася на 20 млн доларів відступних. Проте Маккартні на той час вже твердо вирішив йти до кінця і за допомогою суду повернути собі добре ім"я.
Зараз ви читаєте новину «Хізер Міллс заявила на суді: шлюб із Маккартні зруйнував її життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі