субота, 26 травня 2007 15:29

Хіларі Клінтон збиралася знищити коханку чоловіка

У червні в США виходять відразу дві книги, що розкривають подробиці сімейного життя Біла і Хіларі Клінтонів.

Автор однієї з книг, яка названа "A Woman in Charge", стверджує, що Білл Клінтон збирався розвестися з дружиною і одружуватися на одній з своїх численних коханок.

Розлучення не відбулося лише тому, що Клінтон, який займав пост губернатора Арканзаса, вирішив в 1989 році почати боротьбу за пост президента США. Останнє побачення Біла і Мерилін, коханки Клінтона, відбулося того дня, коли Клінтон оголосив про своє рішення брати участь в президентських виборах.

Хіларі Клінтон найняла приватних детективів для збору інформації про співачку кабаре Дженніфер Флауерс, іншу коханку Білл. Дружина майбутнього президента США, повідомляється в книзі, веліла детективам вивчити всю таємницю Флауерс, "щоб повністю знищити цю персону".

Нагадаємо, що зв"язок з Флауерс, яка заявила, що протягом дванадцяти років у неї були інтимні відносини з Клінтоном, став першим в низці скандалів з коханками Клінтона.

Хіларі Клінтон є одним з найбільш вірогідних кандидатів від Демократичної партії на майбутніх виборах президента США, повідомляє The Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «Хіларі Клінтон збиралася знищити коханку чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі