понеділок, 21 травня 2007 15:58

Hershey звинуватила торговця марихуаною в недобросовісній конкуренції

Всесвітньо відомий виробник газованої води і шоколадок компанія Hershey через суд вимагає грошової компенсації від торговця наркотиками. Вже засудженому на п"ять років наркоманові, можливо, доведеться виплатити компанії 100 тис. доларів за часткове використання торгової марки Hershey в солодощах і напоях, в які він додавав марихуану.

40-річного Кеннета Аффолтера звинувачують в привласненні своїм цукеркам з наркотиками назв Stoney Rancher, Rasta Reese"s і Keef Kat, які частково повторюють назви торгових марок Jolly Rancher, Reese"s Peanut Butter Cups і Kit Kat.

У поданому до окружного суду Сан Хосе позові Hershey наркоторговцеві пред"явлені звинувачення в порушенні закону про торгову марку, спотворення торгової марки і недобросовісної конкуренції.

Тим часом вже засуджений днями до п"яти років позбавлення волі за розповсюдження наркотиків Кенет Аффолтер чекає в окружній в"язниці перекладу у в"язницю штату. Його адвокат в той же час намагається домовитися з Hershey, повідомляє білоруський Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «Hershey звинуватила торговця марихуаною в недобросовісній конкуренції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі