пʼятниця, 18 квітня 2008 14:54

Харків"ян закликають обміняти сигарети на цукерки

Акція "Обміняй сигарету на цукерку" пройде на головній площі НТУ "ХПІ" з 12.00 до 15.00 (у випадку дощу - хол корпусу У-2) в рамках другого харківського екологічного фестивалю "День землі". Акція приурочена міжнародному Дню землі і Всеукраїнського дня навколишнього середовища. На фестивалі також пройде ярмарок, виставка плакатів екологічної спрямованості, антинікотинова акція "Обміняй сигарету на цукерку", виставка дитячих малюнків і конкурси.

Міжнародний День землі має об"єднувати людей планети в справі захисту навколишнього середовища. За традицією цього дня всі охочі беруть участь у впорядкуванні і озелененні своїх дворів і вулиць, різних екологічних заходах. Вперше був проведений в США 22 квітня 1970 р.

Всеукраїнський День навколишнього середовища відзначається щорічно в третю суботу квітня з 1998 р. згідно указу президента України "Про День навколишнього середовища". У 2008 р. Всеукраїнський День навколишнього середовища відзначатиметься 19 квітня, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Харків"ян закликають обміняти сигарети на цукерки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі