понеділок, 05 травня 2008 14:12

Харківський УБОЗ викрив два потужні арсенали зброї

У Харківській області викрили два підпільні арсенали зброї. Про це повідомила прес-служба ГУБОЗ МВС України.

Вилучену зброї та боєприпаси направлені на експертизу. За фактом незаконного обігу зброї та боєприпасів порушено кримінальну справу.

Зокрема, у помешканні майстра виробничого навчання одного з ПТУ оперативники знайшли кулемети "Дегтярьова" і "МГ-34", два револьвери системи "Наган", обріз гвинтівки, чотири гвинтівки "Мосіна" та "Маузера" та ще одну, гвинтівку, виготовлену саморобним засобом, пристрій для пострілів малокаліберними набоями. Зброю вилучено, за матеріалами УБОЗ, порушено кримінальну справу.

Загалом цього року за матеріалами працівників органів внутрішніх справ порушено понад 4000 кримінальних справ щодо незаконного поводження зі зброєю (або на 11% більше ніж за аналогічний період минулого року).

За кілька місяців 2008 року міліціонери вилучили понад 60 гранатометів, понад 100 карабінів та гвинтівок, понад 450 обрізів, гвинтівок та мисливських рушниць. А також - майже 600 одиниць саморобної зброї та понад 50 кг вибухових речовин.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Харківський УБОЗ викрив два потужні арсенали зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі