вівторок, 05 лютого 2008 08:04

Харківська школярка перемогла на "Міс FashionTV" (ФОТО)

До цих пір за всю історію існування престижного конкурсу це не вдавалося жодній нашій співвітчизниці.

Вже сама участь харківської одинадцятикласниці Каріни Жіронкіної в міжнародному щорічному конкурсі "Міс FashionTV", що відбувся в Туреччині, можна вважати сенсацією. Для неї єдиної зробили виключення, не дивлячись на віковий ценз (дівчата повинні бути не молодше 18 років). Але 16-річна Каріна сильно сподобалася організаторам.

У дванадцять років дівчина вперше вийшла на подіум - демонструвала дитячий одяг, потім трохи поїздила світом, брала участь в кастінгах. "Засвітилася" в конкурсі французького модельного агентства і навіть стала його фіналісткою. Але, звичайно, різниця між ним і "Місс FashionTV" просто величезна.

Україна багато років бере участь в престижному конкурсі, але успіху наша країна добилася вперше. Фактично від FashionTV залежить модна індустрія у всьому світі. Отже для моделі статус однієї з переможниць - величезний шанс, повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «Харківська школярка перемогла на "Міс FashionTV" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі