середа, 30 липня 2008 08:24

Характер жінки залежить від форми її грудей

Характер жінки залежить від форми її грудей
Італійський дослідник стверджує, що характер жінки залежить від розміру і форми її грудей.

"Груди жінки визначають її характер так само, як це робить, наприклад, її знак Зодіаку", - заявляє сексолог П"єро Лоренцоні. Учений порівняв жіночі грудям з фруктами і склав своєрідний "гороскоп".

Кавун. Якщо грудям жінки схожі на округлі великі кавуни, то "вона любить їсти, їй подобається, коли її балують і нею захоплюються. Секс її мало цікавить". Лоренцоні говорить, що неправильно було б сприймати таких жінок як "пасивних" і з "вираженим материнським інстинктом".

Лимон. Якщо чоловікові хочеться більше різноманітності в ліжку, то йому слід зустрічатися з жінками, чиї грудям схожі на лимони. "Вони повні життя і здатні сміятися над собою. Такі жінки віддають перевагу життю без сюрпризів".

Ананас. Овальні груди Лоренцоні порівнює з ананасом. "Така жінка розумна, вона хоче зробити хорошу кар"єру, але при цьому вона все ж таки романтична. Ще такі жінки дуже вірні. Їм буває важко розлюбити тих, хто завоює їх серце".

Грейпфрут. Жінки з невеликими пружними грудьми рідко проявляють себе добре в ліжку. "Вони можуть виглядати збудливо, але насправді вони сором"язливі і дуже домашні. Вона балує свого партнера, але для неї ніжність важливіша за секс".

Апельсин. Жінки з грудьми, схожими на апельсин, також не дуже хороші. "Вона самовпевнена і завжди добивається того, чого хоче. Але секс її мало цікавить. Їй цікаво розмовляти, їй важливіше дружба"

Вишня. Жінки з маленькими грудьми, схожими на вишню, відрізняються "веселою і товариською вдачею. Вони розумні і з ними цікаво проводити час. Вони ідеальні партнери в повсякденному житті, з ними відмінно проводити вихідні і вони іноді цікавляться сексом".

Груша. Такі жінки "люблять любов у всіх її проявах. Вони можуть бути дуже релігійні, але, буває, дозволяють собі заводити романи", повідомляє nebolei.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Характер жінки залежить від форми її грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі