вівторок, 20 березня 2007 09:27

ХАМАС порушив перемир"я з Ізраїлем ракетним ударом

Бойовики "Бригад Іззеддіна аль-Кассама" - воєнізованого крила ХАМАС - в понеділок напали на військовослужбовців ЦАХАЛ.

За словами командування "Бригад Іззеддіна аль-Кассама", бойовики цієї організації випустили декілька ракет по ізраїльським військовим і поранили як мінімум двох чоловік. Напад на ізраїльтян став першим з листопада 2006 року, коли воєнізоване крило ХАМАС оголосило про припинення подібних акцій.

Прем"єр-міністр Ізраїлю Ехуд Ольмерт назвав напад бойовиків "Бригад Іззеддіна аль-Кассама" терактом. Напад, заявив він, в черговий раз підтверджує, що новий уряд Палестинської автономії не виконуватиме вимоги Заходу припинити насильство і визнати державу Ізраїль.

Нагадаємо, що новий уряд Палестинської автономії, до складу якого увійшли представники ХАМАС і ФАТХ, прийняв присягу в суботу. Ізраїль і США вже оголосили, що не визнають цей уряд і не відмінять санкції, які ввели відносно автономії після того, як до влади в ній прийшов ХАМАС, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «ХАМАС порушив перемир"я з Ізраїлем ракетним ударом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі