вівторок, 27 листопада 2007 13:01

Хакери розмістили рекламу "Віагри" у блозі Альберта Гора

Невідомі зловмисники зламали сайт колишнього віце-президента США, нині – борця за збереження довкілля і лауреата премії "Оскар" Альберта Гора. Хакери розмістили у блозі Гора посилання на сайти, що торгують ліками, зокрема "Віагрою", і заспокійливим засобом "Валіум".

Сайт Гора climatecrisis.net, на якому, крім іншого, розміщений блог борця з глобальним потепленням, не зазнав серйозних змін – посилання на "Віагру" є тільки у блозі. Варто відзначити, що на момент написання замітки нам не вдалося знайти жодного посилання, за яким можна було б придбати цей чудовий препарат.

Ще в понеділок, 26 листопада, видимих для користувача посилань на покупку "Віагри" у блозі Гора вже не було. Проте вони залишились у початковому коді сторінки і виглядають приблизно так: Viagra. Посилання це веде на блог невеликого християнського коледжу Вестмонт у Санта-Барбарі. Він, швидше за все, теж був зламаний.

Популярний блог Альберта Гора використовується хакерами для поліпшення позицій сайтів, що торгують медикаментами в рейтингу Google Pagerank, повідомляється на сайті РС World.com.

Зараз ви читаєте новину «Хакери розмістили рекламу "Віагри" у блозі Альберта Гора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі