пʼятниця, 12 жовтня 2007 12:36

Хабенський уперше привіз сина в лікарню до дружини (ФОТО)

Настя не бачила сина довгі два тижні - відтоді, як прямо з пологового будинку її перевели в реанімацію однієї з московських лікарень. Весь цей час малюк був у клініці під наглядом лікарів, очікуючи, коли батьки нарешті зможуть забрати його додому.

Для батька малюка цей період став, напевно, найважчим у житті: Костянтин розривався між пологовим будинком і лікарнею, де до складної операції на головному мозку готували його дружину.

Операція пройшла успішно і через деякий час у Насті почали рухатися раніше паралізовані ліва нога і рука. Крім антибіотиків, медики призначили жінці лікувальну фізкультуру. Єдине, що викликало настороженість у фахівців, - душевний стан молодої матері. Через розлуку з сином вона впала в депресію. Тоді психолог, який займається з Анастасією, порекомендував Костянтину привезти до неї малюка, щоб, побачивши його, молода мати знову відчула бажання жити.

Актор негайно домовився з медиками клініки, в якій лежить малюк з народження, про те, щоб йому дозволили на кілька годин узяти дитину і відвезти її до мами.

Хабенський сам виніс на руках закутаного в ковдру малюка, дещо невміло притискаючи його до себе. Вже за 20 хвилин машина під"їхала до клініки, де лікується Настя.

 

 

Коли Костянтин приніс сина в палату, він попросив весь медперсонал залишити приміщення. Вперше вони були наодинці: Костянтин, Настя і їх довгоочікуваний малюк, якого батьки чекали так довго.

Лікарі не дозволили акторові затриматися у дружини більше 20 хвилин, щоб не стомлювати і пацієнтку, і немовля. Хабенський так само дбайливо виніс згорток із новонародженим з клініки і сів у авто швидкої. Всю зворотну дорогу після побачення з матусею малюк міцно спав, немов заспокоєний її присутністю. Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Хабенський уперше привіз сина в лікарню до дружини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі