понеділок, 28 січня 2008 11:55

Гурт "Мандри" виступить у Косово

За ініціативи Арсенія Яценюка, засновника Фонду "Open Ukraine", український гурт "Мандри" вирушає із концертом до миротворчого батальйону у місті Пріштіна, Косово.

Коли Яценюк був Міністром закордонних справ, під час свого візиту в Косово та, зокрема, під час зустрічі із українськими миротворцями, він пообіцяв провести український вечір на миротворчій базі: з українськими піснями та музикою.

Обіцянку буде дотримано 26 січня 2008 року – хлопці із гурту "Мандри" протягом двох годин підніматимуть дух 300 українських миротворців, які довгий час перебувають далеко від батьківщини, запальними та ліричними піснями з нового та старого альбомів. Більше того, й інші миротворці – поляки, росіяни, індуси, пакистанці та представники ООН – матимуть змогу послухати та потанцювати під гарну українську пісню.

Організовуючи та фінансуючи такі культурно-мистецькі акції, Фонд "Open Ukraine" наближає сучасну українську культуру до українців закордоном та відкриває її для іноземних громад. Корпорація "Індустріальний Союз Донбасу" виступає партнером Фонду у проведені цього заходу, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Мандри" виступить у Косово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі