понеділок, 30 липня 2007 08:25

Гуморист Святослав Єщенко втік з клініки

Святослав Єщенко написав заяву з проханням виписати його під власну відповідальність і покинув клініку, не дивлячись на те, що медики категорично забороняли артистові порушувати постільний режим.

"У цій аварії винен тільки я сам. Я був настільки втомився, що і не помітив, як заснув за кермом. Проте Господь уберіг мене. Все обійшлося без серйозних наслідків, дурником не став, руки-ноги цілі, пам"ять відновлюється, а машина - це всього лише купа заліза."

Перш ніж врізатися в дуб, Святослав в машині слухав духовну музику.

Перші слова, які сказав Єщенко, опам"ятавшись, були проханням до дружини Ірини, щоб вона зв"язалася з новозеландським святим отцем Майклом.

Через тиждень після трагедії Єщенко вже посміхається і навіть жартує. Відчуття гумору повернулося до нього швидше, ніж пам"ять.

"Дзвонять мені перелякані друзі в лікарняну палату, - з блиском в очах говорить Єщенко. - Мовляв, в газеті написали, що у тебе страшний діагноз! "Нічого страшного, - відповідаю я їм, - всього лише ретроградна амнезія!" "А що це?" - дивуються друзі. А я їм відповідаю: "Це коли важливі речі - поїсти, в туалет сходити - я відмінно пам"ятаю, а ось кому і скільки грошей винен - назавжди забув!", пише електронна газета "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Гуморист Святослав Єщенко втік з клініки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі