вівторок, 22 січня 2008 16:33

Губернатор Тернопільщини обіцяв житло і транспорт сім"ям, які візьмуть на виховання 5 дітей

У Тернопільській області сім"ї, які візьмуть на виховання п"ятеро і більше дітей, отримають житло і транспорт.

У цьому сьогодні на під час прес-конференції запевнив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Чижмарь.

За його словами, в області уже проведено інвентаризацію понад 40 вільних будівель, які після відповідного ремонту можна використати під обладнання дитячих будинків сімейного типу або поселення багатодітних сімей.

"Також влада особливо опікуватиметься сім"ями, в яких виховується 10 і більше дітей. Звертатимемо увагу на вирішення їхніх побутових проблем, забезпечення належних умов проживання та виховання", - додав Чижмарь. Він також повідомив, що зараз проводиться вивчення житлово-побутових умов кожної такої сім"ї, забезпечення їх земельними ділянками, побутовою технікою.

Чижмарь запевнив, що до 1 червня 2008 року заплановано вирішити першочергові проблемні питання, з якими стикаються багатодітні сім"ї. Для цього обласна влада має намір залучити спонсорську фінансову допомогу, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Тернопільщини обіцяв житло і транспорт сім"ям, які візьмуть на виховання 5 дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі