понеділок, 11 серпня 2008 17:24

Грузія збила 19 російських літаків

Грузинська сторона налічила вже 19 збитих російських літаків. Два бойові літаки з"явилися в понеділок в небі над містом Горі, коли там знаходилися президент Грузії Михайло Саакашвілі і міністр закордонних справ Франції Бернар Кушнер, заявив високопоставлений представник грузинського МВС.

"У зв"язку з тим, що виникла небезпека бомбового удару, охорона вивела президента Грузії і міністра закордонних справ Франції в безпечне місце, а силами ППО був збитий один з цих двох літаків. Це вже 19-й по рахунку збитий російський літак", - заявив на брифінгу в Тбілісі представник грузинського МВС Шота Утіашвілі.

Відомості грузинської сторони сильно відрізняються від офіційних даних, які раніше в понеділок оприлюднив генштаб російських озброєних сил.

Як повідомив на прес-конференції в понеділок в Москві заступник начальника Генштабу Росії Анатолій Ноговіцин, грузинськими підрозділами були збиті чотири російські літаки. "По авіації втрати склали чотири літаки, додатково (до раніше збитих Ту-22 і Су-25) додалися ще два літаки Су-25", - відзначив генерал, повідомляє"Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Грузія збила 19 російських літаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі