пʼятниця, 22 червня 2007 14:11

Грузія розірвала угоду з Росією про допомогу Південній Осетії

 Учора увечері стало відомо, що Михайло Саакашвілі в односторонньому порядку розірвав угоду між урядами Росії і Грузії про допомогу Південній Осетії, підписану у 2000 році. Відповідний указ був підписаний ще у квітні, проте російській стороні про це досі не повідомили.

В п"ятницю стало відомо, що Грузія в односторонньому порядку вийшла з угоди з  Росією про взаємодію у відновленні економіки у зоні грузино-осетинського конфлікту і поверненні біженців, яка була підписана  23 грудня 2000 року. Відповідний указ за номером 261 був підписаний президентом Грузії Михайлом Саакашвілі 20 квітня. Проте про існування нормативного акту стало відомо лише у четвер з грузинського офіційного "Законодавчого вісника", на який послався ИТАР-ТАСС.

Крім розпорядження припинити дію угоди Саакашвілі в указі доручив міністрові закордонних справ Геле Бежушвілі поінформувати про рішення керівництва Грузії російську сторону.
Правда, точних термінів, коли це необхідно зробити, в указі не прописано, уточнює агентство, передає Газета.Ру.

Зараз ви читаєте новину «Грузія розірвала угоду з Росією про допомогу Південній Осетії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі