середа, 13 серпня 2008 12:54

Грузія починає переговори з Росією по обміну полоненими

Грузія починає переговори з російською стороною з питання обміну військовополоненими, заявив секретар Ради нацбезпеки Грузії Олександр Ломая. "Згідно документу, узгодженому між президентами Грузії та Росії за посередництва Франції, буде відкритий гуманітарний коридор. Він потрібний для виведення біженців із зони бойових дій в Південній Осетії, для винесення тіл загиблих і для обміну полоненими", - сказав Ломая на прес-конференції в Тбілісі.

За його словами, переговорами з Росією з питання обміну полоненими займеться держміністр Грузії по реінтеграції Теймур Якобашвілі.

Кількість полонених з обох боків поки невідома. Заступник начальника Генштабу ЗС РФ генерал-полковник Анатолій Ноговіцин заявив напередодні, що у російських військ немає грузинських військовополонених, оскільки їх не може бути в рамках миротворчої операції. Є тільки грузинські військовослужбовці, які відстали від своїх частин, заблукали і добровільно здалися, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Грузія починає переговори з Росією по обміну полоненими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі