середа, 16 січня 2008 16:36

Грузія оголосила Патаркацишвілі в розшук

Генеральна прокуратура Грузії 16 січня оголосила бізнесмена Бадрі Патаркацишвілі в розшук. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури Грузії.

Тбіліський міський суд 15 січня заочно вибрав Бадрі Патаркацишвілі двомісячний попереднэ ув"язнення.

Патаркацишвілі звинувачується в змові з метою скидання державної влади по статті 315 УК Грузії (передбачає від п"яти до восьми років позбавлення волі), підготовці нападу на політичне посадове обличчя по статті 18-325 УК Грузії (від семи до 20 років) і підготовці терористичного акту по статті 18-323 УК Грузії (від 10 до 15 років).

Кримінальна справа за фактом підготовки змови з метою насильницького скидання конституційного ладу була збуджена на основі аудіо- і відеозаписів розмов начальника спеціального оперативного департаменту Ерекле Кодуа з Бадрі Патаркацишвілі і двома його прихильниками.

Крім того, на основі клопотання прокуратури 8 січня Тбіліський міський суд наклав арешт на особовий банківський рахунок бізнесмена в АТ "Стандарт банці", повідомляє "Новости-Грузия".

Зараз ви читаєте новину «Грузія оголосила Патаркацишвілі в розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі