вівторок, 12 серпня 2008 14:04

Грузія не вірить Медведєву про припинення військової операції

Прем"єр-міністр Грузії Ладо Гургенідзе заявив, що йому потрібно більше доказів припинення Росією військової операції в Південній Осетії. Про це повідомляє агентство Reuters.

За словами прем"єра, Грузія бажає бачити підписану мирну угоду, а доти вона "готова до всього". Що стосується заяви президента РФ Дмитра Медведєва, то її грузинська сторона, за словами Гургенідзе, лише взяла до уваги.

Нагадаємо, у вівторок Медведєв заявив, що цілі "операції з примусу до світу" в Південній Осетії досягнуті, і що вона завершена. Проте незабаром після цього Генштаб повідомив, що виведення грузинських військ з території невизнаної республіки не зафіксовано.

"Операція з примусу до миру" була почата російськими військами 9 серпня, наступного дня після початку бойових дій в столиці Південної Осетії Цхинвалі. Російське керівництво заявило про намір захищати своїх громадян (приблизно 90 відсотків жителів республіки є громадянами РФ). Тепер, за словами Медведєва, безпека мирних жителів забезпечена.

Зараз ви читаєте новину «Грузія не вірить Медведєву про припинення військової операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі