субота, 30 серпня 2008 14:39

Грузія не видає візи громадянам Росії

З 30 серпня 2008 року на всіх контрольно-пропускних пунктах Грузії припинена видача грузинських віз громадянам Росії, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на заяву МЗС Грузії.

З 8 вересня візи для громадян РФ видаватимуться тільки в дипломатичних представництвах і консульських установах Грузії за кордоном. Відповідна нота була вручена радникові-посланникові посольства Російської Федерації в Грузії Андрію Смага. Таким чином, росіяни зможуть в"їхати до Грузії тільки через треті країни. При цьому видача в"їзних віз до Грузії проводитиметься тільки на основі оригіналу запрошення на тих громадян РФ, які здійснюють поїздку в країну для зустрічі з членами сім"ї, з гуманітарною метою, а також по офіційному (діловому) візиту.

До цього росіяни могли отримати грузинську візу безпосередньо в тбіліському аеропорту, заплативши 20 доларів.

Нагадаємо, що 29 серпня Грузія оголосила про розрив дипломатичних відносин з Росією через визнання нею незалежності Абхазії та Південної Осетії.

Зараз ви читаєте новину «Грузія не видає візи громадянам Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі