пʼятниця, 22 серпня 2008 19:35

Грузія не погоджуватиме з Росією польоти в зоні конфлікту

Грузія не має наміру погоджувати з Росією польоти іноземних літаків в повітряному просторі країни, повідомив в п"ятницю заступник міністра економічного розвитку Грузії, глава ТОВ "Грузаеронавігація" Георгій Карбелашвілі.

Він відкинув заяву заступника начальника генштабу Озброєних Сил генерал-полковника Анатолія Ноговіцина про те, що всі повітряні судна зарубіжних держав в зоні відповідальності російських миротворців повинні виконувати польоти тільки з дозволу Росії.

"У такому разі і ми ("Грузаеронавігація", що контролює частину повітряного простору Росії) можемо заявити про те, щоб з нами погоджували всі польоти, здійснювані в цьому просторі, що, звісно, протирічить здоровому глузду", - сказав Карбелашвілі.

"Грузія як член ІКАО відповідальна за свій повітряний простір, яким щодня користуються десятки цивільних повітряних судів іноземних держав, зокрема Росії. І ми не маємо наміру ні з ким погоджувати польоти в цьому просторі", - заявив він, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Грузія не погоджуватиме з Росією польоти в зоні конфлікту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі