вівторок, 02 вересня 2008 10:17

Грузія має намір пом"якшити візовий режим з Росією

Грузія має намір пом"якшити візовий режим з Росією
Влада Грузії планує пом"якшити візовий режим з Росією, пише у вівторок газета "Комерсант". Як повідомив видання високопоставлений представник МЗС Грузії, з 8 вересня може бути відновлена видача грузинських віз громадянам РФ в пунктах перетину кордону. Підтвердження цієї інформації з інших джерел поки не надходило.

До 30 серпня громадяни РФ могли отримати грузинську візу на всіх контрольно-пропускних пунктах Грузії, заплативши 20 доларів. Після того, як Грузія 29 серпня оголосила про розрив дипвідносин з РФ, МЗС цієї країни оголосив, що з 8 вересня росіянам візи видаватимуться тільки в дипломатичних представництвах і консульських установах Грузії за кордоном.

Такий захід передбачав, що росіяни зможуть отримати в"їзні візи до Грузії тільки в посольствах третіх країн. Проте представники посольства Грузії цю інформацію спростували. 30 серпня вони повідомили, що посольство в Москві продовжує роботу в звичайному режимі, хоча і передбачається, що дипмісія найближчим часом буде закрита, а її співробітники вивезені до Грузії.

Зараз ви читаєте новину «Грузія має намір пом"якшити візовий режим з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі