понеділок, 12 березня 2007 12:08

Грузинський вертоліт міноборони збили на підльоті до Кодорської ущелини

Вертоліт Міністерства оборони Грузії зазнав катастрофи на підльоті до Кодорської ущелини у Верхній Абхазії. Загинули троє членів екіпажу. Гвинтокрил прямував до ущелини після повідомленням про нічний обстріл території.

Нагадаємо, минулої ночі було здійснено обстріл Кодорської ущелини. У Тбілісі стверджують, що за попередньою інформацією стріляли з установок "Град", а також з військових вертольотів.

Відомо, що у декількох селах зруйновано будинки, зокрема будівлі місцевої адміністрації і поліції. Президент Грузії - Михайло Саакашвілі перервав заплановані відвідини Астани і прямує до Тбілісі. У даний час у Кодор прямує і глава Міністерства внутрішніх справ Грузії Вано Мерабішвілі.

Проте міністр закордонних справ невизнаної республіки Абхазії Сергій Шамба спростовує інформацію про обстріл. Він вважає, що "це звичайне зіткнення, тільки більш масштабне", повідомляє "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «Грузинський вертоліт міноборони збили на підльоті до Кодорської ущелини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі