понеділок, 25 серпня 2008 14:40

Грузинські війська повернулися в Сенакі

Підрозділи грузинської армії повернулися на військову базу в місті Сенакі на заході Грузії.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на міністерство оборони Грузії.

Російські війська, які без бою зайняли базу в ході військової операції 8-12 серпня, вивезли звідти зброю, залишену відступаючими грузинськими частинами, а також техніку. Злітно-посадочна смуга військового аеродрому в Сенакі пошкоджена.

Російські війська пішли з бази в Сенакі у Гальський район Абхазії 23 серпня. Вони вивезли, за даними російського Генштабу, 1728 одиниць стрілецької зброї. Під час п"ятиденної війни база в Сенакі, що є одним з головних опорних пунктів грузинської армії, кілька разів піддавалася нальотам російської авіації. 11 серпня в ході наступу на цей напрям вони на деякий час входили також в саме місто Сенакі.

Між тим, грузинські ЗМІ повідомляють, що ніч у Поті пройшла спокійно, хоча й обстановка при в"їзді в місто і на території Набада, де відкриті незаконні російські блокпости, не змінилася.

Російські військові забороняють журналістам проводити фото і відео знімання, і погрожують відкрити вогонь, повідомляє Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Грузинські війська повернулися в Сенакі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі