середа, 07 листопада 2007 09:59

Грузинські опозиціонери повернулися до парламенту

Прихильники грузинської опозиції повернулися на площу перед парламентом у Тбілісі, звідки їх ранком 7 листопада відтіснили поліцейські та співробітники комунальних служб міста. Перед парламентом, де з 2 листопада проходив масовий мітинг із вимогою відставки президента та проведення дострокових парламентських виборів, зібралися близько 500 людей.

Між учасниками мітингу і поліцейськими сталися сутички. Декілька осіб затримано.

Затримання почалися після того, як опозиціонери спробували перекрити проспект Руставелі перед будівлею парламенту. Лідери опозиції, що прийшли на площу, заявили, що акція протесту буде продовжена.

Раніше поліція розігнала мітинг під приводом того, що його учасники заважають руху транспорту, а площа і прилегла до неї територія потребує прибирання. При цьому, за словами начальника патрульної поліції Тбілісі Георгія Гегечкорі, за опір співробітникам правоохоронних органів було затримано троє людей, зокрема один із організаторів акції протесту, представник організації "Інститут рівноправ"я" Георгій Хаїндрава, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Грузинські опозиціонери повернулися до парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі